KAŽDÉ 12. DÍTĚ SE NARODÍ PŘEDČASNĚ

Podívejte se, v čem je Neonatologické centrum ve FN Motol výjimečné, a jak pomáhá těm nejkomplikovanějším případům z celé naší republiky. Podívejte se na naše video.

PROČ JE POTŘEBA VAŠÍ POMOCI?

Seznamte se, na jaké nestandardní prostředky a nástroje veřejný systém nepřispívá, přesto jsou však potřebné a mimořádně zlepšují komfort a prostředí na oddělení.

ZŮSTAŇTE S NÁMI V KONTAKTU

Většina našich dárců a dobrovolníků za sebou mají nelehkou zkušenost s nedonošeným či jinak zdravotně indikovaným miminkem. Zůstaňte v kontaktu s rodiči a zdravotníky, kteří tuto zkušenost sdíleli s námi!

Nedopiknik 2023

V neděli 3. září 2023 se v prostorách dětského hřiště v areálu FN Motol uskutečnil již XV. ročník tradičního Nedopikniku. 

Vyšlo nám krásné počasí, účast byla hojná a všichni jsme si užili kupu zábavy.

Poděkování patří naší úžasné moderátorce Míše Maurerové, paní Bc. Blažkové Janě a Motolským dobrovolníkům, kteří zorganizovali soutěže pro děti, také zdravotním klaunům a vedení FN Motol za poskytnutí prostor.

Dále děkujeme našim sponzorům: síti lékáren Dr. Max, společnosti Gifty s.r.o., společnosti Nobilis Tilia, Aleši Novákovi - GRAFART STUDIO, NUTRICIA a.s., mateřskému centru Rudňáček, firmě HERO Czech and Slovakia, HIPP Czech s.r.o., společnostem O2, NetRex s.r.o.a Noark Electric Europe, s.r.o. občerstvení zajistila paní Petra Motyčková z Cafe Motol.

V neposlední řadě patří poděkování i dobrovolníkům Nadačního fondu „N“ - paní Veronice Schnaubertové, Lucii Buzerlové, Haně Vosátkové, Anně Musilové, Jarce Průchové, Míše Adamové, Alici Süssemilchové a mnohým dalším.

Moc děkujeme za Vaši účast a přízeň.

Těšíme se na další ročník v roce 2024 :-) 

Nadační fond "N" a personál Neonatologického oddělení s JIRP

 

 

 

Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme technologie, jako jsou soubory cookie, k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat osobní údaje. Své nastavení můžete spravovat.